ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας αποφάσισε την πραγματοποίηση χριστουγεννιάτικης οδικής εκδρομής (με ενδιάμεσες διανυκτερεύσεις) στην ΣΕΡΒΙΑ (ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, ΝΙΣ, ΚΡΑΛΙΕΒΟ, ΜΟΝΗ ZICA, ΤΟΠΟΛΑ,ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΦΡΟΥΣΚΑ ΓΚΟΡΑ, ΝΟΒΙΣΑΝΤ, ΜΟΝΗ ΜΑΝΑΣΙΓΙΑ),
ΑΠΟ 23-12-2017 ΕΩΣ 28-12-2017.
Θα γίνουν ενδιάμεσες διανυκτερεύσεις πηγαίνοντας προς Βελιγράδι (στην ΝΙΣ) αλλά και στην επιστροφή προς Κόρινθο (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ).
Παρακαλούνται οι κυρίες και οι κύριοι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους στην Γραμματεία του Συλλόγου μας, το αργότερο έως την ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017.
ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 30 €/ενήλικα και 20 €/ανήλικο παιδί έως 12 ετών
(αύριο  στην κα Γεωργία Τσαντήλα τηλ. 2741 022155 και
από μεθαύριο στην κα Δήμητρα Δεδεμπίλη 2741 041063).
Αναλυτικές πληροφορίες, κόστος και πρόγραμμα της εκδρομής στο ατομικό σας mail και στην ιστοσελίδα μας dscor.gr
Κόρινθος, 20-11-2017
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                            ο Πρόεδρος                                                                           O Γενικός Γραμματέας                            
        
Παναγιώτης Αθ. Νικολόπουλος                                                 Χρήστος Ζαρρής

6 ημέρες ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ με πούλμαν
Αναχώρηση 23/12/17
1Η ΗΜΕΡΑ, ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΝΙΣ: Αναχώρηση στις 6.30 π.μ. από ΚΟΡΙΝΘΟ. Ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε το ταξίδι μας μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ, γεύμα προαιρετικά (ατομικά έξοδα) στην περιοχή της ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και συνεχίζουμε για το συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και η διαδρομή μας έξω από τα Σκόπια μας οδηγεί στην περιοχή της ΝΙΣ, για δείπνο και διανυκτέρευση.
2Η ΗΜΕΡΑ, ΝΙΣ - ΚΡΑΛΙΕΒΟ - MONH ZICA - ΤΟΠΟΛΑ  - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: Πρωινό και σύντομη περιήγηση στην τρίτη σε πληθυσμό πόλη της Σερβίας. Αμέσως μετά αναχώρηση για την περιοχή του Κράλιεβο και τη Μονή Zica. Το Μοναστήρι Zica, χτίστηκε στις αρχές του 13ου αιώνα και βρίσκεται στην είσοδο του φαραγγιού Ιμπάρ στην κεντρική Σερβία. Ήταν η πρώτη έδρα της Αρχιεπισκοπής της Σερβίας. Η Μονή ιδρύθηκε από το Βασιλιά Stefan Prvovencani και χτίστηκε στις αρχές του 13ου αιώνα και έχρισε τον 'Αγιο Σάββα ως τον πρώτο Πατριάρχη της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας το 1219. Το Μοναστήρι υπέστη πολλές καταστροφές κατά τη διάρκεια των χρόνων γι' αυτό και έγιναν πολλαπλές ανακαινίσεις μέχρι τη σημερινή του μορφή. Λίγο αργότερα θα έχουμε στάση γνωριμίας με το ΚΡΑΛΙΕΒΟ, πριν συνεχίσουμε για την ιστορική πόλη Τopola, χτισμένη στην καρδιά των μεγάλων σέρβικων αμπελώνων, όπου εδώ εκλέχθηκε και ο αρχηγός της πρώτης Σερβικής επανάστασης ο Εθνικός ήρωας της χώρας, Καραγεώργης Σερβίας. Στο λόφο OPLENAC με τη μοναδική θέα στην περιοχή, θα επισκεφθούμε την Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και το Μαυσωλείο της Σέρβικης Βασιλικής Οικογένειας. Νωρίς το βράδυ θα καταλήξουμε στην πρωτεύουσα της Σερβίας το Βελιγράδι, για δείπνο και διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ): Πρωινό και ξεκινάμε την πανοραμική μας ξενάγηση στην πόλη του Βελιγραδίου, από το περίφημο φρούριο Καλεμεγκτάν, σήμα κατατεθέν της πόλης, χτισμένο πάνω ακριβώς από τη συμβολή των ποταμών Σάβα και Δούναβη, με τη μοναδική θέα προς το Νέο Βελιγράδι και το Ζέμουν. Θα περπατήσουμε προς τη Μητρόπολη του Βελιγραδίου περνώντας από το τέρμα της οδού Κνέζ Μιχαήλοβα, αγαπημένο πεζόδρομο ντόπιων και επισκεπτών με εντυπωσιακά κτίρια του 19ου αι. που τώρα στεγάζουν μοντέρνα εμπορικά μαγαζιά αλλά και κομψά καφέ και εστιατόρια. Θα συνεχίσουμε προς το νέο Βελιγράδι αφού περάσουμε τη γέφυρα Μπράνκο στον ποταμό Σάββα που χωρίζει το παλιό με το νέο Βελιγράδι, θα δούμε το μοντέρνο Βελιγράδι και θα επιστρέψουμε περνώντας από τη νέα γέφυρα 'Αντα, για να γνωρίσουμε ένα από τα πολλά γνωστά πάρκα του Βελιγραδίου, το Τόπσιντερ. Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε προς τις αριστοκρατικές περιοχές του Βελιγραδίου για να επισκεφτούμε το "σπίτι των λουλουδιών", το μαυσωλείο του Τίτο και θα συνεχίσουμε για να φθάσουμε στο Ναό του Αγίου Σάββα, μία από τις μεγαλύτερες Ορθόδοξες εκκλησίες στο κόσμο. Η περιήγηση μας τελειώνει με τη γνωστή πλατεία Σλάβια, για να δούμε τα βομβαρδισμένα κτίρια από τον τελευταίο πόλεμο, το κτίριο της Κυβέρνησης, τη Βουλή, το Δημαρχείο και την Πλατεία της Δημοκρατίας. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για περιπάτους ή προαιρετικά μια ΜΙΝΙ κρουαζιέρα στο Δούναβη (καιρού επιτρέποντος). Δείπνο και η περιοχή ΣΚΑΝΤΑΡΛΙΑ, αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση για τη βραδινή σας διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΦΡΟΥΣΚΑ ΓΚΟΡΑ - ΝΟΒΙΣΑΝΤ - ΣΡΕΜΣΚΙ ΚΑΡΛΟΒΙΤΣ: Πρωινό κα μια πολύ όμορφη εκδρομή στην πεδιάδα της Βοϊβοντίνα και τον Εθνικό δρυμό Φρούσκα Γκόρα ξεκινά. Η χαμηλή οροσειρά, μήκους 80 χλμ., της Φρούσκα Γκόρα, η οποία αναπτύσσεται σε παράλληλη διάταξη με το ρου του Δούναβη, αποτελεί τη μοναδική φυσική «παρένθεση» στην ατελείωτη πεδιάδα της επαρχίας Βοϊβοντίνας. Το βουνό φτάνει στο ψηλότερο σημείο του μόλις τα 539 μέτρα. Φιδίσιες διαδρομές, ανάμεσα σε δασωμένους λόφους με οργιαστική βλάστηση, πολύτιμη ποικιλία χλωρίδας και πανίδας, οινοποιεία, ήρεμα χωριουδάκια και μοναστήρια της περιόδου 15ου - 18ου αιώνα, όπως το ΧΟΠΟΒΟ και το ΚΡΟΥΣΕΝΤΟΛ, τα οποία και θα επισκεφθούμε, συνθέτουν ένα τοπίο μοναδικό. Θα γνωρίσουμε τη μικρή πόλη Σρέμσκι Καρλόβσκι, με το Πατριαρχείο, τη Σέρβικη Ορθόδοξη εκκλησία, το Νομαρχιακό Μουσείο και συνεχίζουμε για το Νόβισαντ, όπου το κέντρο του κοσμούν ιστορικά κτίρια διαφόρων αρχιτεκτονικών ρυθμών. Παραμονή - επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή νωρίς το βράδυ στο Βελιγράδι για δείπνο και διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΜΟΝΗ ΜΑΝΑΣΙΓΙΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την κοιλάδα του Μοράβα με τα καστρομοναστήρια, ΜΑΝΑΣΙΓΙΑ και ΡΑΒΑΝΙΤΣΑ. Χτισμένα στα τέλη του 14ου αιώνα αρχές 15ου αιώνα, περιβάλλονται από εντυπωσιακά τείχη και αποτελούν την κορυφαία έκφραση της Σχολής Μοράβα, αλλά και της Βυζαντινής τέχνης στη Σερβία. Ολοκληρώνουμε την επίσκεψη στη Μονή Μανασίγια και συνεχίζουμε για την περιοχή της Θεσσαλονίκη όπου θα έχουμε δείπνο και διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΟΡΙΝΘΟ: Μετά το πρωινό σύντομη επίσκεψη - περιήγηση της πόλης και αναχώρηση για Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις στην περιοχή της Λάρισας και της Λαμίας, άφιξη νωρίς το βράδυ.

Τιμή κατά άτομο
Σε 2κλινο δωμάτιο   300
Σε 1κλινο δωμάτιο 400
Παιδιά έως 12 ετών, δικαιούνται έκπτωση 10%, εφόσον διαμένουν σε τρίκλινο δωμάτιο με δύο ενήλικες.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν.
• Διαμονή, 5 διανυκτερεύσεις, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*plus - 4*.
• Ημιδιατροφή (5 πρωινά και 5 δείπνα).
• Αρχηγός - συνοδός.
• Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
• Φ.Π.Α.